Team Keizer – Meppelink…

Wie had dat gedacht, team Keizer-Meppelink. We denken dat het nieuws zeker verrassend was voor velen. De komende jaren gaan wij zij aan zij spelen richting Tokyo 2020. We hebben er erg veel vertrouwen en zin in! Hopelijk jullie ook 😉

De afgelopen tijd heeft voor ons beide in teken gestaan van veel gesprekken en nadenken. 🤔Nadat Sophie besloot te stoppen, begon het proces voor Madelein om een partner te zoeken. Ze was op zoek naar een verdediger, misschien is dan Sanne niet de eerste persoon waar je aan denkt. Madelein absoluut wel! Na het geslaagde toernooi in Den Haag was spelen met Sanne zeker een mogelijkheid die uitgebreid overwogen werd.

De makkelijkste weg is het niet. Ondanks dat Sanne altijd fit is gebleven, heeft ze tijd nodig om terug te komen in de topvorm die nodig is voor onze doelstellingen. We willen spelen om de medailles!

We willen spelen om de medailles!

De medailles zijn nog even voor lange termijn. Allereerst is van ons beiden veel geduld gevraagd. Ons uiteindelijke doel is Tokyo, dus eerst gaat Sanne een opbouwtraject in. Veel kracht- en cardiotraining. We weten dat het met de volleybalskills van Sanne nog goed zit. Net als fietsen, verleer je volleyballen niet. 💪💪💪

Dit betekent natuurlijk niet dat we niets zullen spelen, maar het zal met andere doelen zijn. Zo verschijnen we deze week tijdens de Dela Beach open in Den Haag voor het eerst als ‘echt’ team op het veld. Komen jullie ons aanmoedigen van 4 t/m 7 januari? Onze eerste wedstrijd is op 4 januari om 18:30. Tot dan!

Sanne & Madelein.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s