California

Ons trainingskamp van twee weken in LA zit er alweer bijna op! We trainen op de prachtige stranden Manhattan Beach en Hermosa Beach. Ondanks dat de temperatuur iets lager is dan verwacht, mogen we zeker niet klagen, want we hebben een heerlijk locatie waar we goed en hard kunnen trainen en spelen! Samen met teams uit Amerika en Canada hebben we een trainingsstage met veel competitie. Superhandig met het uitzicht op het volgende vier-sterrentoernooi over twee weken in China.

Vorige week kregen we training van de coach van Kerri Walsh en Nicole Branagh, Marcio Sicolio. Hij heeft onder andere Kerri Walsh met Misty-May naar een Olympische gouden medaille gecoacht. Supergaaf om van hem training te krijgen en daarnaast om met zo’n top team te trainen. Doordat Marcio training geeft hebben onze eigen coaches meer tijd om aan ons team te besteden. Het was even wennen aan de Amerikaanse manier van coachen (af en toe een beetje over the top voor ons nuchtere Nederlanders)  maar vijf dagen lang hebben we hard gewerkt aan controletechnieken met hier en daar een competitief element. De week vloog voorbij, mede door de jetlag en zware krachttrainingen, maar vooral omdat we het erg leuk vinden dag in dag uit ons team naar een hoger niveau te pushen.

trainingsvelden - manhattan beach

Onze trainingsvelden bij Manhattan beach.

Deze week hebben we ons niveau kunnen testen met wat meer game-like trainingen verzorgd door onze eigen coaches.  We zijn erg blij met de stijgende lijn die we doorzetten. We kunnen niet wachten om weer te testen waar we staan in het internationale veld.

fietsen gym - team

Team warming up in de gym.

Zoals sommigen wellicht weten is LA de thuislocatie van onze coach Angie Akers. Dankzij haar kennis over de places to be, komen we in onze vrije tijd ook nog eens ergens! We hebben afgelopen weekend een volleybal university wedstrijd gezien in downtown LA. Het was een hele happening (bizar hoeveel mensen komen kijken naar een college volleybalwedstrijd) en we hebben genoten van het fantastische sfeertje in dat enorme stadion. Daarnaast genieten we van de healthy lifestyle die hier in Hermosa en Manhattan Beach booming is, vooral in een van onze favoriete cafeetjes ‘The Source Cafe.’ Hier past alles helemaal in het topsportdieet.

Blijf onze Facebookpagina en Instagram volgen voor nieuwe winacties! Binnenkort is er weer een nieuwe ‘question’ met een leuke prijs!

Sanne & Madelein.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s