We zijn weer van start!

Het jaar 2018 was echt een fantastische rollercoaster voor ons. Als nieuw team met internationaal weinig punten begonnen we in de kwalificatie van de FIVB toernooien aan onze Road to Tokyo. Al snel wisten we een vast plekje te bemachtigen in het hoofdtoernooi onder andere door de hoogte punten: zilver in Mersin (FIVB 3*) en brons in Wenen (FIVB 5*) met als hoogtepunt het goud op het Europees Kampioenschap in Den Haag!

EK super blije foto

Met een top 10 ranking wereldwijd mochten we deelnemen aan de World tour finals in Hamburg! Door keihard werken samen met het gehele team binnen Beachvolleybal Team Nederland hebben we veel meer bereikt dan we durfden te verwachten van een eerste jaar. We zijn heel trots, maar beseffen ook dat dit jaar slechts een begin is van onze Road to Tokyo. Met nog twee seizoenen te gaan hebben we nog veel om aan te werken en te verbeteren om onszelf in staat te stellen meer medailles te winnen met als uiteindelijk doel natuurlijk pieken op de Olympische Spelen in Tokyo.

team foto EK

Na een korte break om op te laden en te herstellen van dit overweldigende jaar zijn we twee weken geleden begonnen aan het pre-season voor 2019. Samen met de coaches en de rest van de staf hebben we een mooi programma voor de komende maanden met als eerste op het programma de Dela World tour in Den Haag (2-6 januari). Kom je ons aanmoedigen?

De eerste weken zijn zwaar geweest, met name fysiek. Wie onze instagram accounts in de gaten heeft gehouden (@sannekeizer en @m_meppelink) kon zien dat we in het weekend het herstel hard nodig hadden. Inmiddels zijn we weer gewend aan de trainingsload en kunnen we gaan opbouwen om er het komende jaar zo fit en sterk mogelijk voor te staan als het seizoen start.

December is natuurlijk een feestelijke maand. Naast dat we volle bak aan het trainen zijn staan er voor ons een aantal gala’s op het programma. We zijn enorm trots en vereerd om te zijn genomineerd als sportploeg van Den Haag. 17 december wordt de prijs uitgereikt en gaan we de strijd aan met andere sporttoppers uit Den Haag. Super leuk als jij je stem wil uitbrengen op de website van het Haags Sportgala om ons te steunen.

Hiernaast is Sanne genomineerd in haar woonplaats Haarlem als sportvrouw van 2018. Ook hier zijn we erg trots op! 11 december wordt in het stadhuis de prijs uitgereikt te midden van allemaal sporthelden.

Volg ons op instagram om te zien waar we ons mee bezig houden. Voor nu alvast een heel goed uiteinde van dit prachtige sportjaar.

Liefs, Sanne en Madelein.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s